Om Kursuslex

Produkter og partnere

Kursuslex produkter

Kursuslex har siden 1972 udviklet og udgivet værktøjer til møde-, kursus- og kongresplanlæggere. Værktøjerne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd, tips og inspiration.

Håndbog og website

Kursuslex Håndbog og de tilhørende website Kursuslex.dk og Konference.dk er Danmarks største register over møde- og konferencefaciliteter.

Søg efter mødefaciliteter

Få sendt Kursuslex Håndbog

 

Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er det førende magasin om møder, events og konferencer. Det udkommer 6 gange årligt med artikler, tips og nyttig inspiration til flere end 12.000 mødeplanlæggere.

Få sendt magasinet gratis

 

Kursuslex Nyhedsmail

Hver uge med undtagelse af ferier udsender Kursuslex sin nyhedsmail med relevante nyheder om møde-branchen til flere end 5.000 mødeplanlæggere og andre aktører i branchen.

Tilmeld Kursuslex Nyhedsmail

 

Møde & Eventmessen

Møde & Eventmessen er årets største arrangement for møde- og eventplanlæggere og deres leverandører. Messen besøges af flere end 2.000 planlæggere og finder sted over 2 dage i marts måned.

Læs om Møde & Eventmessen

 

MødeMekka

MødMekka er et anderledes og meget koncentreret arrangement, hvor et begrænset antal leverandører holder speedmøder på to-mandshånd i sessioner á 15 min. med de deltagende mødeplanlæggere.

Læs mere om MødeMekka

Booking

Kursuslex' bookingportal Konference.dk tilbyder rådgivning og service til mødeplanlæggere, som ønsker hjælp til at finde mødefaciliteter.


Ring på tel. +45 70 22 11 73 eller søg mødested og send din forespørgsel.

Søg og send forespørgsel

Andre produkter

50 brillante idéer til bedre møder

50 brillante idéer til bedre fester

MødeBogen

Møder der kommer os i møde

Partnere

 

Konferensguiden.se 

 

 


Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd, information om de mange mødesteder på sitet, tips, ideer og lignende.

Kontaktinformation

Ring eller skriv til os

Kontakt Kursuslex

Kursuslex
Bregnerødvej 144 A
3460 Birkerød
Tlf.: 70 22 11 73
E-mail: kursuslex@kursuslex.dk
CVR: 14 88 16 38
Bank: Nordea
Reg. nr.: 2418
Konto: 6876376057
 

SE MEDARBEJDERNE


?